x 
A kosár üres


Andropenis_bodegon_comfort_kit8
Andro Penis GOLD
56000 Ft
Androextender_bodegon_no_packaging9
Andro Penis
45000 Ft

Eredmények


 A kezelés célja a pénisztörzs szöveteinek növelése. Ez a növekedés a következő hatásokat hozza létre:
  1.     Erekció állapotában a pénisz tartós 3 - 5 cm-el történő meghosszabbodása.
  2.     Ugyanilyen mértékű növekedés nyugalmi állapotban is.
  3.     A pénisz kb. 1 cm-el szélesebb lesz.


 A nyújtókészüléket a pénisz nyugalmi állapotában naponta 4 - 9 órán keresztül kell viselni. Közben be lehet iktatni szünteket tetszés szerinti gyakorisággal. A szerkezet viselésével havonta 0.5cm hosszabbodás érhető el. Az elérni kívánt hosszabbodás mértékétől függően 4 - 6 hónapon keresztül kell viselni a készüléket. A kezelés befejeztével az elért növekedés az egész hátralévő életben megmarad.

  Amennyiben a kezelés a pénisz elhajlás vagy kanyarulat korrigálását célozza meg, az 70% -os eredménnyel érhető el. Ez esetben 6-8 hónapig kell a készüléket viselni.
 

 

 
Képek előtte és utána


  Két példával mutatjuk be a hat hónapos kezelés eredményességét.
 

Páciens A

Antes
Előtte
Después
Utána
Páciens B

Antes
Előtte
Después
Utána


 Forrás: Dr. Eduardo A. Gómez de Diego © 1999
Bizonyságtétel


27 éves vagyok, minden nap sportolok, és fontos számomra, hogy hogyan nézek ki. Be kell vallanom, hogy szeretem, ha az emberek megnéznek és csodálnak, amikor kimegyek a strandra, vagy az uszodába. Azonban volt a testemnek egy része, amely nem illett a többihez: a pénisz. Hála az Andromedical szövetnyújtójának, már nagy peniszem van. Nagyon elégedett vagyok.

46 éves vagyok, nős, és mindig nyugodt, csendes életet éltem. 2 évvel ezelőtt feleségemmel való kapcsolatom válságba került életünk egyhangúsága miatt. Ez elgondolkodtatott azon, hogy milyen ember is vagyok én, mint férj. Rádöbbentem mennyire fontos a szexuális fantáziáimat megosztani feleségemmel szexuális életünk javítása érdekében. Bevallotta, hogy felizgatja, ha olyan férfire gondol, akinek nagy pénisze van. Néhany hónappal később, teljesen véletlenül rábukkantam az Andro-Penis weboldalra. Beszéltem az orvosommal, aki utánaolvasván az elérhető eredményeknek, megerősített döntésemben. Eddig 3 cm meghosszabbodást értem el, és vastagodást is észleltem. Feleségem is csodálkozik a fejlődésen, és mint két serdülő, mindenféle ürügyet találunk, hogy “próbára tegyük” azt.

Ez a kezelés megváltoztatta az életemet. Előtte nagyon kicsi péniszem volt, és szégyenkeztem miatta. Kerültem mindenféle szexuális kapcsolatot, és ha mégis megtörtént, a nők csalódottnak látszottak utána. Észrevettem, hogy a férfiak kinevetnek az öltözőkben. A pszihoterápia segít, de nem tudja megoldani a problémát, ha kicsi az ember pénisze. Mostanra már normális férfinak érzem magam, nagyobb önbizalmam van a nőkkel. Nincs többé viccelődes az öltözőkben, inkább egy kis irigység. Végre nagy péniszem van. Köszönet érte.

56 éves és nőtlen lévén, azt hittem, hogy nem vagyok jóvágású és kívánatos egyetlen nő számára sem. Ugyan normális nagyságú péniszem volt, de minden megváltozott, amióta extra nagy (XL) péniszem van. Figyelem, ahogyan a nálam fiatalabb férfiak megbámulnak a konditeremben, és látom, hogy azt kívánják, bárcsak ilyen nagy lenne nekik is. Az én koromban ez igazán jó érzéssel tölt el. Jobban élvezem a szeretkezést, és észreveszem, hogy partnereimnek is nagyobb élvezetet tudok nyújtani.

Mindig elégedett voltam a péniszem méretével, bár egy kicsit görbült jobbra. Azonban 20 éves korom után ez a görbület erősebb lett. Nem csak hogy nem tetszett a formája, de partnerem szeretkezés közbeni viselkedésében is változást vettem észre. Arra gondoltam, talán fájdalmat okozok szeretkezés közben, vagy visszataszító a péniszem megváltozott formája. Köszönet az Andromadical orvosainak, a szerkezet használata után a görbület majdnem eltűnt. Boldog vagyok, amióta nem érzek fájdalmat merevedés közben. Mindig féltem a műtéttől, ráadásul tudtam, hogy az operácio után rövidebb lesz a péniszem. Hála az Andro-Penis-nek a görbület kiegyenesedett, és még 1 cm-el vastagabb is lett a péniszem. Most 32 éves vagyok, és nagyon elégedett.